written by Tomas
09 · 08 · 13

Har under förmiddagen varit in på Sabbatsbergs sjukhus för att genomföra test i arbets ekg för att få genomföra torn/mast utbildning. Under Eftermiddagen gjorde jag hälsoktroll inför mission. Fick två sprutor. Blev godkänd i hörsel och ögon. Dock tycket läkaren att jag var lite “fet” och att jag skull behöva gå ner i vikt. Som jag inte redan inte visste det!. Få se vad HIV testet och blodgrupering säger.

Author

Tomas

I have worked in IT for more than 25 years, as a consultant, system administrator and technician. As a consultant, i have worked with system integration and development. I have also managed Windows client deployment for Swedish Armed Forces. I have a broad experience of most things in IT and still has a burning interest in learning new technologies and how to best use the technology.

Related Posts

The Real RAMBO

Local employee guarding at Camp Phoenix is the real RAMBO!

“The Price of War”

Very interesting film and interviews about Norway's participation in Afghanistan in six parts. Del 1 Del 2 del 3 Del 4 Del 5 Del 6  

The New York Times – 10th Mountain Division

Hittade en intressant interaktiv artikel på The New York Times hemsida om 10th Mountain Division. Dom var nere i Kosovo när jag gjorde min första sväng i Kosovo 2002 (KS06). Visserligen var det 1-32nd Infantry och 1stBde Headquarter som var där och denna artikel...

Operation Ebtekar 2

Film from the Swedish Armed Forces on Operation Ebtekar 2. For two weeks, the Combat Camera followed the soldiers in the plotons Bravo Qubec and Charlie Qubec from FS21, when they performed operation Ebtekar 2. The film is intended to give a slight insight into what...

Comments

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow Us